Font resize: Increase SizeDecrease SizeReset font to default

Hooflink
Bodypaint

  •  

voor meer foto's klik hier voor de fotogallerij

Op je lijf geschreven – geef kleur aan je leven


Al sinds mensen heugenis wordt lichaamsverf gebruikt, om natuurlijke mimiek en uitstraling van mensen te accentueren of te veranderen, b.v. om aan te geven bij welke stam je hoort of dat je op oorlogspad bent.

Tegenwoordig is deze oudste vorm van expressie uitgegroeid tot een eigentijdse kunstvorm, bodypaint, die voor vele gelegenheden een extra dimensie geeft aan het leven. Bodypaint is een bijzondere en uitdagende ervaring om met je lichaam om te gaan. De resultaten zijn vaak verrassend, indrukwekkend en de moeite waard om te ervaren, voor het doel dat je zelf wenst.
Met penselen, handen, sponzen en airbrush wordt je lichaam hiervoor met verf bedekt. Er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste materialen.

Voordat we beginnen wordt gekeken naar wat je wensen zijn qua tekening en kleuren. Mijn advies zal zicht richten op de invulling van uw wensen, passend bij u en de energie die uw lichaam uitstraalt. De wisselwerking tussen model en schilder zal een positieve bijdrage leveren aan de bodypaint
Er wordt gewerkt op een intieme afstand, maar uiteraard steeds met het hoogste respect voor uw lichaam en gevoelens.

De verf die gebruikt wordt is van hoogwaardige kwaliteit, dermatologisch getest en op waterbasis. De verf is niet schadelijk voor je huid. De huid kan blijven ademen waardoor het mogelijk is uren lang als een kunstwerk rond te lopen. De kleuren verdwijnen door onder de douche te stappen of een flinke regenbui af te wachten.
Wil je met je bodypaint een avondje gaan stappen of je partner verrassen dan is er de mogelijkheid om je kunstwerk te laten fixeren voor een langer mooi blijvend resultaat.
Uw gedaanteverandering of het verassende avondkostuum neemt, hoewel enigszins afhankelijk van uw wensen,  niet meer dan drie tot vier uren in beslag.

De bodypaint kan worden vereeuwigd met een professionele fotoreportage in de studio of op locatie. Deze foto reportage wordt verzorgd door Visafoto en bestaat uit foto-reportage op de locatie waar de bodypaint gezet wordt. De goedgekeurde foto's krijgt u in klein formaat thuis gestuurd.
De prijs voor een bodypaint met de foto reportage bedraagt € 200,--. ACTIE: nu voor € 180
Als u aanvullende wensen hebt voor de foto reportage worden hiervoor de extra kosten in rekening gebracht.